Reserveer hier

 

 Op de pagina ‘Tarieven-Beschikbaarheid’ vindt u de beschikbaarheid van de appartementen El Nogal en El Mirador. Tijdens het hoogseizoen is het  mogelijk de hele villa te huren,of  zijn de appartementen ook apart te huren.

 

U kunt reserveren via e-mail, per telefoon of skype, waarbij u vermeldt het gewenste appartement, de periode en het aantal gasten. Wij zullen u zo snel mogelijk een bevestiging van de reservering via e-mail sturen.

 

Tel.   +34 649 84 92 56 (Frans en Spaans gesproken)

       


 Reserveringsvoorwaarden

 

 

Nadat wij uw reserveringsaanvraag hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging met de betalingsgegevens. U kunt betalen via een overboeking of met een  via PayPal. De reservering is definitief als 50% van het huurbedrag door ons is ontvangen. Het resterende bedrag moet overgemaakt zijn 20 dagen voor uw aankomst. Als u reserveert binnen 14 dagen van uw verblijf, dan vragen wij u het totale bedrag over te maken.

 

 

Borgsom euro 250

 

Bij aankomst vragen wij u een borgsom van euro 250 (contant of credit card via PayPal). Wij vertrouwen erop dat u uw appartement en faciliteiten met zorg behandeld. Als er toch een schade is, vragen wij u dat ons te melden. De schade zal vergoed moeten worden. De borgsom zal worden teruggegeven bij vertrek.

 

 

Wijziging of annulering van uw reservering

 

Tot 30 dagen voor uw verblijf kunt u uw reservering annuleren of wijzigen, mits beschikbaar. Dit is mogelijk telefonisch of via e-mail (fincalapedrerabarcelona@gmail.com). Wij berekenen de volgende annuleringskosten, ook als het totale bedrag nog niet is betaald.

 •

 • 30 dagen tot 15 dagen voor aankomst: 50% van het totale bedrag

 • 15 dagen tot 7 dagen voor aankomst: 80% van het totale bedrag

 • 7 dagen voor aankomst:100% van het totale bedrag

Wanneer het gereserveerde appartement voor dezelfde periode opnieuw wordt verhuurd, boeken wij de annuleringskosten minus euro 100,- terug.